Știri

Mobilităţi de practică Erasmus+ Selecție mobilități de studiu Erasmus+ în anul universitar 2017-2018

Facultatea de drept organizează selecția pentru mobilitățile de studii Erasmus+ care vor avea loc în semestrul I și al II-lea, din anul universitar 2017/2018. Dosarul trebuie depus până miercuri, 17 mai 2017,  la Biroul Erasmus+, Sala 27. Pentru intrebari: erasmus@univnt.ro.

Mobilităţi de practică Erasmus+

Facultatea de drept, organizează selecţia pentru: mobilităţi de practică Erasmus+, cu o durată de 2-3 luni (în intervalul iulie-septembrie 2016).
citește mai departe.

Erasmus Info Day

DATE: 26 April 2016, 14:00-15:00
A1, Nicoale Titulescu University , Calea Vacaresti 185
citește mai departe.

Erasmus Event – Good Morning, Erasmus!

DATE: Thursday, 4th February 2016, 10.00- 11.00 A.M.
WHO: Erasmus students – studies and traineeships.
citește mai departe.

Facultatea de Drept organizează selecţia pentru mobilităţi de practică Erasmus.

Practica va avea o durată de 2 luni (în intervalul martie-septembrie 2016) şi se va desfăşura în cadrul următoarelor birouri de avocatură:
– De Capoa & Parteners, Bologna, Italia —2 locuri;
citește mai departe.

Facultatea de Drept organizează selecţia pentru mobilităţile de studiu Erasmus care vor avea loc în semestrul al II-lea al anului universitar 2015-2016

Condiţii de eligibilitate
– Să fie înmatriculaţi în cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu“ din Bucureşti, indiferent de nivelul de studiu – licenţă, masterat, doctorat;
– Să fi absolvit cel puţin un an de studiu în momentul începerii mobilităţii;
– Să fie integralişti după ultima sesiune şi să aibă media generală minim 7 în anul anterior… citește mai departe.

Conf. univ. dr. Georgi Marinov de la Universitatea de Economie din Varna, Bulgaria

În perioada 01.04.2015-05.04.2015, Universitatea Nicolae Titulescu din București îl are ca oaspete pe conf. univ. dr. Georgi Marinov de la Universitatea de Economie din Varna, Bulgaria, în cadrul unui stagiu de predare Erasmus. Dl. Georgi Marinov va susţine în datele de 1 şi 2 aprilie o serie prelegeri pe tema „Non-stationary panels in the economy”, la care vă invităm să participaţi.

Facultatea de stiinte economice – selectii ERASMUS

Facultatea de Științe Economice organizează în data de 3.11.2014, ora 12:00, sala 71 (Decanat) selecția pentru mobilitățile studențești Erasmus care vor avea loc în semestrul al II-lea al anului universitar 2014-2015.

Condiții de eligibilitate
– Să fie înmatriculați la studii universitare de licență în cadrul Universității citește mai departe.

Facultatea de drept – selectii ERASMUS

Facultatea de Drept organizează în data de 16.10.2014, ora 12:00 selecția pentru mobilitățile studențești Erasmus care vor avea loc în semestrul al II-lea al anului universitar 2014-2015.

Condiții de eligibilitate
– Să fie înmatriculați în cadrul Universității „Nicolae Titulescu“ din București, indiferent citește mai departe.

Studiul privind impactul programului Erasmus

Și pentru cei care mai aveau nevoie de confirmări in ceea ce privește fenomenul Erasmus… Iată ultimul raport asupra programului al Comisiei Europene din 22 septembrie ….
„Astfel, programul Erasmus îmbunătățește perspectivele de carieră, și îi ajută, de asemenea, pe studenți să își lărgească orizontul și legăturile sociale. 40 % și-au schimbat țara de reședință sau țara în care muncesc cel puțin o dată după absolvire.
De asemenea, există o probabilitate mai mare ca foștii studenți Erasmus să formeze un cuplu cu o persoană de altă naționalitate: 27% dintre studenții Erasmus citește mai departe.

Erasmus+ vine la tine – campanie de informare in tara

click aici pentru detalii.

Vizita Conf. Univ. Richard Pospisil de la Universitatea Palackeho Olomouc la Universitatea Nicolae Titulescu

În cadrul programului Erasmus, în perioada 14.10.2013-18.10.2013, universitatea noastră şi-a deschis porţile pentru a întâmpina vizita conf.univ. Richard Pospisil de la universitatea Palackeho Olomouc citește mai departe.